Kronoparken, Karlstad

Flöjtgatan 54

Såld
  • 3 rum
  • 88,5 kvm
  • Bostadsrätt

TOTALRENOVERAT BOSTADSRÄTTSRADHUS - PERFEKT FÖR FAMILJEN!

Drömmer du om ett modernt och stilfullt boende i ett familjevänligt område? Då är detta totalrenoverade bostadsrättsradhus med två uterum och närhet till grundskola precis vad du letar efter! Vakna 10 minuter innan skolstart och lämna barnen stressfritt!

Välkommen till detta bostadsrättsradhus som genomgått en totalrenovering och erbjuder en modern och högkvalitativ boendemiljö. Här finner du två välplanerade våningar med två badrum, två sovrum och ett fullstort kök vilket gör det till det perfekta hemmet för familjen som vill ha både komfort och utrymme- allt detta renoverat och inflyttningsklart!
Bostaden har ett inglasat uterum på baksidan och en stenbelagd terrass med gott om plats, dessa generösa utomhusytor ger dig möjlighet att njuta av solen, naturen och umgänge med familj och vänner.

Föreningen är medlemmar i HSB, har en låg skuldsättningsgrad. Styrelsen är aktiv och förvaltar föreningen väl, det finns pengar placerade på ett räntekonto till förmån för föreningen. (Allt enligt årsredovisningen 2021)

Vakna 10 minuter innan skolstart och lämna barnen stressfritt!
Närheten till Kronoparkens grundskola gör detta hem extra attraktivt för barnfamiljer, och den vänliga atmosfären i området är ett stort plus. Här får du och din familj chansen att växa. Två kilometer längre bort ligger Alsters badplats.

Mer om mäklarna