Klara, Karlstad

Sandbäcksgatan 17B KLARA

Såld
  • 4 rum
  • 121 kvm
  • Bostadsrätt

UNIK VINDSVÅNING I KLARA PRECIS INTILL ÄLVEN!

Söker du en unikt våning i ett av Karlstads mest eftertraktade byggnader intill Klarälvens glittrande vatten?

Söker du en unik våning i ett av Karlstads mest eftertraktade byggnader intill Klarälvens glittrande vatten?

Välkommen till Sandbäcksgatan 17B och mysiga Klara där du bor i stadens äldsta och charmigaste stadsdel med närheten till allt du kan komma att behöva.

På andra sidan bron endast någon minut bort når du staden puls! Stora torget omringas av ett stort utbud fik och restauranger, du finner flera shoppingcenter och mysiga butiker.
Här får du den perfekta kombinationen av stadslivet och lugnet från en fantastisk natur med underbara promenadstråk!

Denna takvåning erbjuder välplanerade dryga 120 kvm. Unika detaljer och färgsättningar ger en mycket kreativ och modern känsla som i en röd tråd följer hela bostaden. Genomgående mattsvarta golv, fina och välskötta ytskikt tar dig från rum till rum. Genom fönstren blickar du ut över Klarälven och takåsarna och på andra sidan vattnet har du museiparken och bryggorna som bjuder in till ett uppfriskande dopp.
Vardagsrum och matdel finner du i en öppen social planlösning och vid en liten upphöjd golvplatå sitter du rofyllt vid fönstret mot innergården.
Rymligt kök med ingång från både vardagsrum och hall, sovrum med fina välvda fönster och ytterligare ett sovrum erbjuds. Stort duschrum men gott om förvaringsytor och en välkomnade hall varifrån du når samtliga av bostadens ytor.

Du har nu chansen till en bostad som sällan marknaden erbjuder!

Varmt välkommen att anmäla dig till visning.

Mer om mäklarna