Hagaborg, Karlstad

Tolvmansgatan 23

Såld
  • 2,5 rum
  • 66 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig tvårummare på populära Hagaborg!

Varmt välkommen till denna tvårummare med stor potential på populära Hagaborg i Karlstad. Lägenheten har en inglasad balkong i soligt söderläge med utsikt mot innergården och Gubbholmen. Rymligt kök i delvis öppen planlösning mot vardagsrummet med plats för både soffgrupp och större matsalsmöbel. Sovrum i bra storlek med en rejäl klädkammare, som även kan användas som förråd, gästrum eller kontor.

Området Hagaborg ligger bara ett stenkast från Klarälvens vatten där ni bland annat finner asfalterad cykelbana längs med vattnet som tar er vidare till centrum, grönområdet med Gubbholmen med löp- och promenadstråk och utomhusgym. I närområdet finns även nybyggda Hagaborgsskolan med förskola, gym, simhall och flertalet affärer och pizzerior.

BRF Hagaborg är en stor och stabil förening med det lilla extra som bastu, vävstuga, gästrum med sängar, snickarlokal och boulebana. Det kompletta, bekymmersfria boendet i ett citynära läge. Det lugna läget med bilfria gårdar och närhet till bra skolor och förskolor gör området perfekt för en barnfamilj.

Varmt välkommen hem!

Mer om mäklarna