Inglasad balkong med utsikt mot Bryggudden

Haga, Karlstad

Repslagaregatan 14

Såld
  • 6 rum
  • 138,1 kvm
  • Bostadsrätt

Med utsikt över Solstadens takåsar i Haga

För första gången sedan uppförandet 1989 saluförs nu denna stora lägenhet i Haga om hela 138 m² med utsikt över Solstadens takåsar och pråmkanal! Bostaden som är belägen högst upp i huset på våning 7 bjuder in till en spännande planlösning och layout med takvinklar och vacker fönstersättning och med ett fritt läge och häftig utsikt över Hagas takåsar samt pråmkanalen i söder. Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt och välplanerade rum med fint ljusinsläpp och känslan av avskildhet högst upp i huset.

Planlösningen inrymmer ett socialt vardagsrum med utgång till ett inglasat uterum med hög takhöjd och härlig utsikt mot Brygudden, ett bibliotek i anslutning, ett praktiskt kök med gott om arbetsytor och matsalsrum intill som också kan vara ett fjärde sovrum, duschrum & gästtoalett samt tre sovrum i bra storlek. Föreningen har en mysig innergård med sittplatser, pergola och planteringar samt tvättstuga och cykelförråd. Hiss finns!

Bostaden är belägen i Haga som är en av de mest populära stadsdelarna centrala Karlstad har att erbjuda. Här erbjuds all tänkbar service; restauranger, butiker, mataffär samt fina promenadstråk. Flertalet busslinjer finns endast ett stenkast bort. Ett ytterligare stort plus är att garageplats finns att tillgå för 350 kr/mån! BRF Hantverkaren är en ekonomisk stabil bostadsrättsförening där värme, vatten, hushållsel och tv ingår i månadsavgiften. För mer information se "Dokument".

Ta chansen med denna unika möjlighet - välkommen på visning!

Mer om mäklarna