Haga, Karlstad

Hagagatan 19A, 65220 Karlstad

Såld
  • 3 rum
  • 81 kvm
  • Bostadsrätt

VATTENUTSIKT PÅ POULÄR ADRESS I BÄSTA LÄGE - MÖJLIGHET TILL SNABBT TILLTRÄDE

Varmt välkommen att uppleva drömlägenheten med vattenutsikt på populära Hagagatan i Karlstad. Här har vi ett enastående boende där du kan luta dig tillbaka och njuta av det stillsamma, bara ett stenkast till Klarälvens glittrande vatten och båtliv.

Äntligen en fin lägenhet på första våningen med inglasad balkong i bästa läge med utsikt över vattnet och stenbron. Bostadens 81m² inrymmer två sovrum i bra storlek, kaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Bostaden har en gång varit en 4:a och med enkla medel finns det möjligheten att återskapa ett rum. Här finns en otrolig potential och möjlighet att sätta sin egna prägel. Socialt kök och vardagsrum i öppen planlösning och ett rymligt inglasat uterum renoverat ca 2018 att nyttja året runt. Optimal lägenhet som har allt du kan önska dig då den är belägen centralt, du bor billigt och i ett riktigt fint läge. Föreningen även planer på att investera i solceller på taket vilket kommer bidra till mycket låga elkostnader. Hiss finns en halvtrappa upp och möjlighet till snabbt tillträde finns!

Bostadsrättsföreningen Brf Ormbunken har en god och stabil ekonomi och många utav de boende bor kvar där länge. Med närhet till grönområden som Gubbholmen och Haga/centrala Karlstad som erbjuder ett bra utbud av restauranger och nära till all tänkbar service i Karlstad centrum. Här når du allt centralt till fots, men du har också goda bussförbindelser i anslutning till området.
Välkommen hem!

Mer om mäklarna