Haga, Karlstad

Hagagatan 19 B

REDO™
  • 5 rum
  • 106 kvm
  • Bostadsrätt

OEMOTSTÅNDLIGT LÄGE VID ÄLVEN

En underbar, ljus och helrenoverad hörnlägenhet med bra planlösning och smakfullt nyrenoverat kök.

En underbar, ljus och helrenoverad hörnlägenhet med bra planlösning och smakfullt nyrenoverat kök. Stambytt med kaklat badrum och wc-rum. Fyra sovrum och ett härligt vardagsrum med stora fönster. Inglasad balkong med västerläge. Hiss några trappsteg upp. God ekonomi i välskött bostadsrättsförening.

Hall med plats för ytterkläder och fint ljusinsläpp via stor öppning med glasdörrar till vardagsrummet som ligger rakt fram. Sovrumsavdelning till vänster med två sovrum och gäst-wc.
Till höger finns ytterligare ett sovrum med klädkammare. Köket är ett härligt och ljust parallellkök och byggdes om 2013. Ikeakök med svartlackerade ekskivor från Årsta. Hel kyl och frys med kolsyrat vatten, ismaskin från Husqvarna. Kolfilterfläkt från Orion trend. Induktionshäll, Electrolux. Varmluftsugn, kompaktugn och diskmaskin från Bosch. Tvättmaskin från Electrolux. Vitmålad träpanel i taket och ekparkett.

Vardagsrummet är rektangulärt och ljust med fönster från två håll och utgång till den inglasade balkongen. Helrenoverat badrum med kaklade väggar och klinkers på golv. Vattenburen handdukstork, duschplats, WC och handfat. Treligt sovrum mot öster. Klädkammare med Elfa-inredning.

Här bor du granne med Klarälvens vatten och den anrika gamla stenbron. Huset omges av vackra och naturnära promenadstråk och Stora torget nås med endast med ett par minuters promenad.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Haga, Karlstad

Hagagatan 19 B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.