Gruvlyckan, Karlstad

Gruvgången 85

Såld
  • 2 rum
  • 58 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus 2:a med balkong i härligt västerläge!

Nu finns chansen att förvärva denna helt insynsskydddade bostad högst upp i fastigheten på våning tre med balkong i härligt västerläge.
Lägenheten är ljus och luftig och har en optimal planlösning med sina 58 kvadratmeter. Lägenheten har genomgående bra standard och fick ett ansiktslyft under 2016. Praktiskt och arbetsvänligt kök med gott om förvaring i både över- och underskåp. Vardagsrummet är ljust och rymligt med plats för både soff- och matsalsmöbel. Trivsamt sovrum med god förvaring i skjutdörrsgarderob samt utgång till bostadens balkong. Fräscht helkaklat badrum med både dusch och badkar.

Här bor du i en stor och mycket välskött förening med god ekonomi.

Populära Gruvlyckan ligger ca 3,5 km från centrum och är ett av Karlstads mest natursköna områden. För barnen finns välutrustade lekplatser mellan husen. Livsmedelsbutik, skolor med bland annat Engelska skolan bara några hundra meter bort och förskola är några exempel på vad som finns i området. IKEA och Bergviks köpcentrum med olika affärer, restauranger, café med mera finns på mindre än tre km avstånd. Skutbergets fritidsanläggning med bland annat badstrand, motionsslingor, servering och mycket annat ligger ytterligare någon kilometer söderut. På Gruvlyckan hittar du även frisör och pizzeria..

Välkommen hem!

Mer om mäklarna