Färjestad, Karlstad

Rudsplan 2A

Såld
  • 3 rum
  • 64 kvm
  • Bostadsrätt

HEMTREVLIG OCH CHARMIG 3:A PÅ POPULÄRA FÄRJESTAD!

Välkomna till denna hemtrevliga 3:a på mysiga Rudsplan. Här finner ni ett fint renoverat kök, trivsamma tapeter och en lägenhet rik på charm.

En av lägenhetens främsta attribut är det fina köket som är klätt i en läcker djupgrön kulör och detaljer i kopparfärg! Här erbjuds en ny diskmaskin, kyl/frys, ugn samt en lyxig och karaktärsfull kran. Investeringar i form av nytt golv och nya tapeter har gjorts i samtliga rum år 2020-2022. Duschrum med golvvärme i fint skick där man uppdaterat duschväggar och kommod. Rymligt vardagsrum med orginalparkett och fint ljusinsläpp. In till bostadens andra sovrum har man satt in kvalitativ glasdörr, vilket ger en välkomnande villakänsla som också är ett genomgående tema i hela lägenheten.

Stort plus är att fiber finns!

På föreningens gemensamma utrymmen som gräsmatta och uteplats finns det möjligheter att så och odla. Här har även föreningen planer på att utöka de sociala ytorna i framtiden.
Bara ett stenkast bort finner ni Rudstjärnet och dess trevliga promenadstråk samt plats att avnjuta en god fika eller picknick. Lägenheten omges av mysigt villaområde och familjärt grannskap i lugnt läge. Här bor du med närhet till mataffär, restauranger, skola, apotek, vårdcentral samt grönområden.

Bussförbindelser finns precis intill lägenheten som tar dig enkelt till Karlstads universitet och centrum.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna