Edsgatan, Karlstad

Edsgatevägen 73Q

REDO™
  • 5 rum
  • 138 kvm
  • Bostadsrätt

UNIK VINDSVÅNING!

Upptäck ditt drömhem i denna unika 5-rumslägenhet på 138 kvm, belägen i ladugårdsbyggnaden på Edsgatan. Här erbjuds en perfekt blandning av rustik charm och modern lyx, med generösa utrymmen, kvalitetskök och en solig balkong.

Unik våning om hela 138 kvm och 5 rum och kök, i den anrika ladugårdsbyggnaden på Edsgatan. Lägenhetens karaktäristiska egenskaper och charm har varsamt bevarats, med synliga bjälkar som genomsyrar arkitekturen i hemmet med en distinkt och mysig atmosfär. Från vardagsrummet nås en stor balkong i soligt läge. Vidare erbjuds fullutrustat kvalitetskök från tyska Häcker med maskinpark från Miele. Tre rymliga sovrum varav master bedroom med en suite och ett stort vardagsrum, totalt två badrum och en klädkammare. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt entresolvåning med braskamin och gott om plats för sittgrupp, helt enkelt en fantastisk boendemiljö med alla moderniteter man kan önska sig! Här erbjuds en perfekt blandning av rustik charm och modern lyx, med generösa utrymmen, kvalitetskök och en solig balkong - passa på!
Nya golv och ny panel på väggar och tak samt tilläggs isolering 2023! Föreningen har alla bygglov som krävs.

I föreningen finns en relaxavdelning och uteplats med vedeldad badtunna för föreningens medlemmar att nyttja samt en gästlägenhet att hyra för 150:-/natt. På området finns även tillgång till carport och parkeringsplats (separat kö) samt ett separat förråd som följer lägenheten.

Edsgatan ligger naturskönt med ca 7 km till Karlstads centrum. Området Edsgatan är ett växande och mycket omtyckt område med sjön Alstern i sikte som erbjuder bad och fiskemöjligheter. I närheten ligger Klarälvsbanan, en anrik järnvägssträcka som byggts om till cykelbana som tar dig till Karlstad centrum eller norrut genom Värmland. I närområdet finns flera livsmedelsbutiker, skolor, universitet och golfbana.

Varmt välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Edsgatan, Karlstad

Edsgatevägen 73Q

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.