Edsgatan/Norra Stockfallet, Karlstad

Åkermarksvägen 29

REDO™
  • 5 rum
  • 129,2 kvm
  • Bostadsrätt

VÄLPLANERAT PARHUS LÄNGST NED PÅ ÅTERVÄNDSGATA

Nu erbjuds ett av de populära parhusen på Åkermarksvägen som är nybyggt år 2021, beläget längst ned på återvändsgata vilket ger dig en lugn och trygg känsla med närhet till natur och friluftsliv! Grymt läge!!

Här bor du i ett högkvalitativt parhus med plats för hela familjen. Välplanerad öppen planlösning med fräscha ytskikt som lyfts fram av det härliga ljusinsläppet. Fullutrustat vinkelkök från Ballingslöv med öppen planlösning till vardagsrummet. Från vardagsrummet når du den härliga altanen som följs av din egna trädgård med sol hela dagen. Vidare in i entréplanet finner du ett helkaklat duschrum med golvvärme, klädkammare samt en separat tvättstuga med TM & TT. Övre plan erbjuder tre sovrum i bra storlek, allrum, klädkammare och ett fräscht badrum som är utrustat med golvvärme. Stor uppfart med plats för fler bilar.

Norra Stockfallet/Edsgatan är ett snabbt växande område med lugnt och naturnära läge, där bostadsrätter blandas med nyproducerade villor. Här bor du med närhet till sjön Alstern med bad- och fiskemöjligheter och skogen finns runt knuten, samtidigt som det finns goda kommunikationer via busslinje 4 till centrala Karlstad ca 50 meter från parhuset. Här går även Klarälvsbanan förbi som sträcker sig genom den anrika, värmländska, landsbygden. Här bor du i ett tryggt område med närhet till Stockfallets nya skola från årskurs 1-6 samt Stormyrens förskola, perfekt område för barnen!

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Edsgatan/Norra Stockfallet, Karlstad

Åkermarksvägen 29

  • Hall
    Hall
  • Tvättstuga
    Tvättstuga
  • Duschrum
    Duschrum
  • Allrum - ÖP
    Allrum - ÖP
  • Badrum - ÖP
    Badrum - ÖP

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.