Högst upp med gavelläge och stor terass!

Centrum/Mitt-i-city, Karlstad

Västra Torggatan 7, PENTHOUSE!

Såld
  • 3 rum
  • 108 kvm
  • Bostadsrätt

PENTHOUSE MTT I CITY!

Med stolthet presenteras nu denna unika penthouse-våning!

Med stolthet presenteras nu denna unika penthouse-våning, belägen på byggnadens toppvåning där stadens brus ger vika för en oas av lugn och avskildhet. Denna bostad är en perfekt symbios av vardagslyx och komfort, utformad för att tillfredsställa de mest kräsna smaker. Föreställ dig en vardag där du kliver ut på din egen terrass på cirka 60 kvadratmeter. Här kan du njuta av soliga frukostar, middagar under stjärnklara kvällar, eller bara koppla av med en bok i handen omgiven av storslagen utsikt och fridfullhet.

Bostaden rymmer två rymliga sovrum i god storlek, ett väl tilltaget badrum och ett arbetsvänligt kök med en fullskalig maskinpark där vitvarorna är från kända tillverkare så som Electrolux, Bosch, Samsung och Miele.

Det insynsskyddade och privata läget gör denna bostad till en sällsynt pärla i stadsmiljön. Här kan du leva ett privat liv, fritt från stadens buller och nyfikna blickar, samtidigt som du har närhet till allt som staden har att erbjuda. Det är i princip omöjligt att beskriva denna bostad med ord, därför bör den absolut ses och upplevas.

Föreningen har övernattningslägenhet finns att hyra för föreningens medlemmar till en billig peng, flera gemensamma tvättstugor samt cykelförråd - allt för att medlemmarna ska ha det bekvämt och enkelt!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna