Centrum/Mitt-i-city, Karlstad

Tingvallagatan 23

Såld
  • 5 rum
  • 121 kvm
  • Bostadsrätt

UNIK ETAGE LÄGENHET MED SLÅENDE UTSIKT!

Välkommen till denna unika två etage lägenhet i hjärtat av centrala Karlstad! Med en magisk utsikt över takåsarna och klarälven blir detta ditt egna lilla paradis. Residenset, Wermlands opera och sockerslottet syns tydligt från lägenheten och skapar en slående vy!

Lägenheten erbjuder hela 121 kvm fördelat på 5 rum och kök samt två helkaklade duschrum, perfekt för dig som vill ha gott om sällskapsutrymmen. Två stycken uteplatser som ger dig både morgon- och kvällssol, terrassen med kvällssol blir en perfekt plats att spendera sena sommarkvällar med magisk utsikt! Bostadens stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en känsla av rymd. Tre sovrum i bra storlekar.

Här bor du högst upp i mitt i city gallerian med föreningens bästa läge? Det insynsskyddade och privata läget gör denna bostad till en sällsynt pärla i stadsmiljön. Här kan du leva ett privat liv, fritt från stadens buller och nyfikna blickar, samtidigt som du har närhet till allt som staden har att erbjuda. Här erbjuds en unik möjlighet att förvärva en parkeringsplats som bara blir din. Köpet sker precis som ett köp av en bostadsrätt men regleras i separat avtal.

Föreningen har övernattningslägenhet som finns att hyra för föreningens medlemmar för 200kr/dygnet. Två gemensamma tvättstugor samt cykelförråd - allt för att medlemmarna ska ha det bekvämt och enkelt! Föreningen håller just nu på att byta tak på delar av fastigheten samt montera upp solceller, inga planerade avgiftshöjningar.

Det är i princip omöjligt att beskriva denna bostad med ord, därför bör den absolut ses och upplevas. Välkommen hem!

Mer om mäklarna