Centrum/Mitt-i-city, Karlstad

Tingvallagatan 23, Penthouse!

  • 5 rum
  • 121 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 4 795 000 kr
Månadsavgift: 8 618 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

UNIK ETAGE LÄGENHET MED SLÅENDE UTSIKT!

Välkommen till denna unika två etage lägenhet i hjärtat av centrala Karlstad! Med en magisk utsikt över takåsarna och klarälven blir detta ditt egna lilla paradis. Residenset, Wermlands opera och sockerslottet syns tydligt från lägenheten och skapar en slående vy!

Lägenheten erbjuder hela 121 kvm fördelat på 5 rum och kök samt två helkaklade duschrum, perfekt för dig som vill ha gott om sällskapsutrymmen. Två stycken uteplatser som ger dig både morgon- och kvällssol, terrassen med kvällssol blir en perfekt plats att spendera sena sommarkvällar med magisk utsikt! Bostadens stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en känsla av rymd. Tre sovrum i bra storlekar.

Här bor du högst upp i mitt i city gallerian med föreningens bästa läge? Det insynsskyddade och privata läget gör denna bostad till en sällsynt pärla i stadsmiljön. Här kan du leva ett privat liv, fritt från stadens buller och nyfikna blickar, samtidigt som du har närhet till allt som staden har att erbjuda. Här erbjuds en unik möjlighet att förvärva en parkeringsplats som bara blir din. Köpet sker precis som ett köp av en bostadsrätt men regleras i separat avtal.

Föreningen har övernattningslägenhet som finns att hyra för föreningens medlemmar för 200kr/dygnet. Två gemensamma tvättstugor samt cykelförråd - allt för att medlemmarna ska ha det bekvämt och enkelt! Föreningen håller just nu på att byta tak på delar av fastigheten samt montera upp solceller, inga planerade avgiftshöjningar.

Det är i princip omöjligt att beskriva denna bostad med ord, därför bör den absolut ses och upplevas. Välkommen hem!

Boka visning

  • Anmälan krävs. Varmt välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Planritning

Centrum/Mitt-i-city, Karlstad

Tingvallagatan 23, Penthouse!

  • Anslutning till en av två uteplatser
    Anslutning till en av två uteplatser
  • Duschrum nedre plan
    Duschrum nedre plan
  • Uteplats med kvällssol
    Uteplats med kvällssol
  • Duschrum ÖP
    Duschrum ÖP

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.