Centralt, Karlstad

Norra Kyrkogatan 6

  • 3 rum
  • 86,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 950 000 kr
Månadsavgift: 5 815 kr/mån

STORA KVADRAT MITT I HJÄRTAT AV KARLSTAD -TINGVALLAHÖJDEN

Nu erbjuds möjligheten att bo i hjärtat av staden med alla bekvämligheter du kan önska dig. Denna exklusiva hörn lägenhet på 86 kvadratmeter är inte bara rymlig och välplanerad, utan också utrustad med modern teknik och bekvämligheter som gör vardagen enklare och mer njutbar med ljusinsläpp i från två väderstreck.

Med ett kök från Marbodal som utgör hemmets hjärta ? perfekt för såväl matlagning som socialt umgänge. Här finns gott om plats för att skapa och njuta, omgivet av ljusa, fräscha och inbjudande ytskikt. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök erbjuder härlig utsikt mot Klarälven från den klassisk franska balkongen.

För din komfort är lägenheten utrustad med ett eget FTX-system som säkerställer optimal ventilation och inomhusklimat året om. Dessutom ingår fiber och kabel-TV från SAPPA, med Ip-TV och bredband på 500/500 ? allt detta utan extra kostnad då det ingår i avgiften.

Att bo här innebär också tillgång till flera exklusiva faciliteter. Slappna av i föreningens egen bastu, håll dig i form i det välutrustade gymmet, eller utforska stadens utbud precis utanför din dörr. Till lägenheten hör också ett praktiskt källarförråd för extra förvaringsmöjligheter.

För den som önskar finns garage i källarplan. Föreningen har garage och tilldelas genom separat kö. Garageplatser har möjlighet till el-laddning. Kort kö för att få garageplats i dagsläget.

Denna lägenhet är mer än bara ett boende; det är en livsstil. Med dubbla toaletter, en genomtänkt planlösning och belägen i stadens hjärta, är detta det perfekta hemmet för dig som värdesätter kvalitet, bekvämlighet och tillgång till stadens alla möjligheter.

Varmt välkomna till en trivsam visning, Vi ses!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt, Karlstad

Norra Kyrkogatan 6

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.