Karlstad

Bogsprötsgatan 21A

Såld
  • 2 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt

Underbar tvåa med utsikt över vatten!

Här kan ni njuta av en lugn och central tvåa med en drömlik utsikt som med enkla medel kan konverteras till en trea!

Ni är välkomna till denna fantastiska bostad i toppskick på Bogsprötsgatan 21 A! Här kan ni njuta av en lugn och central lägenhet. Den välplanerade bostaden har generösa ytor, modernt Marbodal-kök med ljusa detaljer och matplats. Köket ligger i direkt anslutning till det stora vardagsrummet med gott om plats för möblering och en fransk balkong med utsikt över infartsleden. I bostaden finns också ett stort sovrum med balkong som vetter över inre hamn samt ett modernt badrum med tvättmöjligheter. Matsalsdelen kan med enkla medel omvandlas till ett mindre sovrum eller kontor vid behov.

Alla rum har genomgående ljusa ekparkettgolv och målade väggar i härliga ljusa toner som ger en inbjudande atmosfär.

Området bjuder på högklassiga restauranger samt härliga promenadstråk längs kanalen. Tio minuters promenad tar er till Karlstads citykärna med sina mysiga kaféer, uteserveringar och restauranger. Området har också en nybyggd förskola - Förskolan Lotsen; läs mer på Karlstad kommuns hemsida för mer information. Länk finns bifogad under dokument.

Bostadsrättsföreningen är välskött och färdigställd 2018. Föreningen har Telias fibernät för moderna medialösningar, och bredband och TV ingår i månadsavgiften. Parkering i garage finns med separat kö. Dessutom har föreningen en gemensam tvättstuga, övernattningslägenhet, uteplats och en takterrass.

Lägenheten har också ett lägenhetsförråd för extra förvaringsmöjligheter. Ni är varmt välkomna att besöka denna bostad vid visning!

Mer om mäklarna