Karlstad

Bogsprötsgatan 21A

Såld
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

CENTRAL LÄGENHET PÅ ATTRAKTIV ADRESS MED LÅG AVGIFT!

Ni är välkomna till denna fantastiska bostad i toppskick på Bogsprötsgatan 21 A i Inre hamn! Njut av en lugn och central lägenhet nära vatten och promenadstråk med citykärnan bara runt hörnet. Här är ett utmärkt boende med låg avgift där bredband ingår och generösa ytor, modernt kök med ljusa detaljer. Köket ligger i direkt anslutning till det öppna vardagsrummet med gott om plats för möblering och stora fönster som bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp genomgående hela lägenheten.
Bostaden erbjuder även ett rymligt sovrum med walk-in closet samt ett modernt badrum med både tvätt- och torktumlare. Alla rum har genomgående ljusa ekparkettgolv och målade väggar i ljusa toner som ger en inbjudande atmosfär.

Området bjuder på högklassiga restauranger samt härliga promenadstråk längs kanalen. 5 minuters promenad tar er till Karlstads citykärna med sina mysiga kaféer, uteserveringar och restauranger. Området har också en nybyggd förskola - Förskolan Lotsen; läs mer på Karlstad kommuns hemsida för mer information.
Bostadsrättsföreningen är välskött och färdigställd 2018. Parkering i garage finns med separat kö. Dessutom har föreningen en gemensam tvättstuga, övernattningslägenhet, uteplats och en takterrass.

Lägenheten har också ett lägenhetsförråd för extra förvaringsmöjligheter. Möjlighet till snabbt tillträde finns!
Ni är varmt välkomna att lämna er intresseanmälan.

Mer om mäklarna