Karlstad

Kanikenäsbanken 23A

  • 3 rum
  • 72 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 795 000 kr
Månadsavgift: 4 376 kr/mån

Modern trea med Vänern som närmaste granne!

Äntligen säljs en av de fantastiska trerummarna med stor inglasad balkong på Kanikenäsholmen! Bostaden är belägen på första våningen och erbjuder en unik vattenkontakt och utsikt mot Vänerns skärgård.
Här bor du i en nyproducerad bostad med ett fritt läge där varje kvadratmeter utnyttjas till max. Kvalitativa materialval och stilrenhet genomsyrar lägenheten - ett boende för dig som ställer höga krav på ditt boende. Hjärtat av lägenheten är den sociala och öppna planlösning mellan det moderna köket från Marbodal och vardagsrummet med ett fint ljusinsläpp från stora fönster och anslutning till den inglasade balkongen. Vidare finns ett helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin & tumlare samt två sovrum där det ena erbjuder plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang och det andra lämpar sig perfekt för antingen barn-rum, kontor alternativt gäst-rum. Från den väl tilltagna inglasade balkongen kan man njuta av de magiska soluppgångarna och Vänerns glimrande vatten!

Kanikenäsholmen är ett nybyggt område i vacker marin miljö i direkt anslutning till Vänern med småbåtshamn och kajer. Karlstad city finns på bekvämt promenadavstånd.

Detta är en lägenhet man bör uppleva på plats, välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Karlstad

Kanikenäsbanken 23A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.