Karlstad

Engholmsgatan 2

Såld
  • 2 rum
  • 56 kvm
  • Bostadsrätt

TVÅA I TOPPSKICK!

Vi har nu nöjet att presentera denna totalrenoverade och stilfulla tvåa på mysiga Lamberget! Man har från 2021 och framåt renoverat alla rum i lägenheten från golv till tak så här har du möjligheten att flytta in i en bostad i absoluta toppskick! Här bor ni i en hörnlägenhet med tilltalande planlösning, genomgående ljusa ytskikt, smakfulla materialval och ett modernt Plejdsystem installerat på all belysning. Man har även en härlig balkong i ostört läge mot grönområde och med gott om plats för möblemang. Köket är smart planerat med gott om förvaring och bänkytor. Kyl -och frys i full storlek. Duschrummet är även detta nyrenoverat med snyggt klinker och kakel, tvättmaskin och i övrigt ny inredning. Vidare har vi ett sovrum i bra storlek och ett rymligt vardagsrum med gott om plats för både socialisering och avslappning.
Snygga och diskreta spotlights är installerade i hela lägenheten.

Till lägenheten hör både vindsförråd och källarförråd, samt ett kallförråd på balkongen. Tvättstuga med modern utrustning och cykelförråd finns i samma byggnad.

Stort plus till välskött förening med god ekonomi! Hiss finns i byggnaden.

I närområdet finns trevliga promenadstråk, lekplatser, livsmedelsbutik, två restauranger (bland annat stans bästa thairestaurang enligt många) och närhet till skog och gym. Med cykel tar du dig snabbt och smidigt till centrum på under 10 minuter. Dessutom mycket bra bussförbindelser till centrum med hållplats precis utanför dörren!
En kort promenad bort ligger Herrhagen där man också hittar all tänkbar service i form av affärer, bageri, vårdcentral mm.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna