Karlstad

Herrgårdsgatan 4B

Såld
  • 2 rum
  • 57 kvm
  • Bostadsrätt

ELEGANT SEKELSKIFTES TVÅ:A MED KAKELUGN PÅ ATTRAKTIV ADRESS!

Med största nöje kan vi nu erbjuda en utav Karlstads vackraste tvåor. Äntligen finns en sekelskiftsdröm med fiskbensparkett, kakelugn och låg månadsavgift att förvärva. Med väl tilltagen takhöjd, stuckatur och påkostade ytor finns det möjlighet att bo på en attraktiv och central adress. Det här är den perfekta lägenheten för dig som ställer höga krav på ditt boende!

Brf Kanalhusen är en solid och välskött förening med god ekonomi och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Föreningen tillhandahåller bland annat övernattningslägenhet, cykelrum, garage och en trevlig och välskött innergård. I den låga månadsavgiften om 3007 kronor ingår tv, värme, vatten, bredband och källarförråd. Trots att du befinner dig centralt möts du av ett lugn på föreningens innergård, vilken är försedd med sittplatser.

I Tingvallastaden bor du i populära kvarter. Pråmkanalen ligger endast ett stenkast bort och Stora torget i Karlstad ligger inom bekvämt gångavstånd. Här finns även matbutiker, restauranger, vackra promenadstråk och centrum. Från torget når du Karlstads universitet på endast 10 minuter med buss.
Med sin charm och optimala läge är detta ett fantastiskt boende som måste upplevas på plats!

Mer om mäklarna