Karlstad

Herrgårdsgatan 11, 65224 Karlstad

Såld
  • 2 rum
  • 67 kvm
  • Bostadsrätt

STOR TVÅA MITT I STAN MED BALKONG

Varmt välkomna till denna välplanerade tvåa om 67 kvadratmeter, här finner du en ljus och väl omhändertagen lägenhet. Bostaden disponeras av en rymlig hall, sovrum och ett helkaklat duschrum med toppmatad tvättmaskin. Vidare finner du ett fullutrustat kök med goda arbetsytor och med plats för matgrupp. Dess burspråk ger rummet ett fint och naturligt ljusinsläpp. Via bostadens vardagsrum nås lägenhetens balkong i härligt söderläge med utsikt över föreningens gemensamma uteplats. Här kan du avnjuta många soltimmar! Golvvärme i både hall och duschrum.

Brf Enigheten är en välskött förening där såväl bredband, vatten, värme, internet, TV och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften. Utöver detta erbjuder föreningen en övernattningslägenhet till förfogande samt övriga gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, cykelrum och garage med separat kö. Till lägenheten följer även ett förråd i källarplan. Observera den inre reparationsfonden om drygt 11 500 kronor som går att utnyttja av dig som köpare vid kommande renoveringar i bostadsrätten.

Med sin centralt belägna plats är denna bostadsrätt idealisk för dig som vill bo bekvämt med tillgång till allt som Karlstads centrum har att erbjuda. Dessutom har du Klarälven runt hörnet med närhet till fina promenadstråk på bland annat Sandgrundsudden och Gubbholmen.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna