Karlstad

Sveagatan 14

REDO™
  • 3 rum
  • 79 kvm
  • Bostadsrätt

UNIK ETAGEVÅNING I BÄSTA LÄGE!

Äntligen kan vi nu erbjuda en etagevåning likt ingen annan. Välkommen till en utav Karlstads vackraste etagevåning i karaktärsfulla gamla Trikåfabriken anno 1914!

Direkt när ni kliver innanför dörren märker ni att detta är en bostad långt utöver det vanliga. Med en generös takhöjd, spännande vinklar, vackra välvda fönster och ett mysigt loft är detta en bostad som verkligen utmärker sig. Här bor ni högst upp i huset med en helt fantastisk utsikt över stadens takåsar och trädkronorna. Bostaden är renoverad med smakfulla och stilrena materialval som fungerar år efter år. Den öppna planlösningen är perfekt vid alla tillfällen, till vardags såväl som till fest. Runt köksön samlas ni gärna över något gott i glaset medan middagen tillagas, samtidigt som ni har full koll på vad som händer i vardagsrummet. På loftvåningen kan ni skapa ett underbart master bedroom med total mysfaktor tack vare snedtak och ett härligt ljusinsläpp.

Här bor ni med promenadavstånd till centrum med all tänkbar service. Runt knuten finns både mataffär och busshållplats. På några minuter befinner ni er vid Klarälven där vackra promenadstråk utlovas året om. Bostadsrättsföreningen äger en lokal som genererar hyresintäkter, där det idag bedrivs en yogastudio.

Denna bostad ska definitivt upplevas på plats. Varmt välkomna hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Karlstad

Sveagatan 14

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.