Karlstad

Bergslagsgatan 7A

Såld
  • 2 rum
  • 74 kvm
  • Bostadsrätt

RENOVERAD 2:A MED UNIK HÖRNBALKONG OCH VACKERT BURSPRÅK!

Välkommen till en av Herrhagens finaste tvåor! Här finner ni en stor och stilrent renoverad lägenhet om hela 74 kvadrat med unik hörnbalkong och vackert burspråk. Köket är renoverat 2011 och har bekvämligheter som fullstor kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll och integrerad ugn. Här finns plats för matbord likväl som i det stora vardagsrummet. Helkaklat duschrum med golvvärme och tvättmaskin. Gott om förvaringsmöjligheter i bland annat en praktisk klädkammare. Bostadsrätten finner ni på andra våning med hiss som alternativ. Stort plus för låg avgift där bredband ingår!

Lägenheten ligger i området Herrhagen med promenadavstånd till Karlstad Centrum samt busskommunikation som tar dig runt om i hela Karlstad. Ett stenkast bort finns pizzerior, matvarubutik, gym och fina promenadstråk. Området Herrhagen är förövrigt ett lugnt område med närhet till vatten och grönområden, bland annat Gubbholmen med löpspår och utomhusgym.

Brf Balder är en stor och stabil förening med nyrenoverad tvättstuga, gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter, en lugn innergård och bra förrådsmöjligheter.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna