KARLSTAD

Vinkelgatan 2

Såld
  • 3 rum
  • 68,2 kvm
  • Bostadsrätt

Totalrenoverad trea i trygg och stabil förening med hiss, öppen spis och inglasad balkong!

Varmt välkommen till Vinkelgatan 2 och denna topprenoverade trea på gaveln med inglasad balkong, öppen spis och hiss från entréplan.

Här bor du i en trygg och stabil förening med låga avgifter. Kvarnberget är ett fantastiskt kvarter med närheten till allt du kan komma att behöva!
Ett stenkast bort finner du Centralsjukhuset, mataffärer, servicebutik, pizzeria och lummiga Kvarnbergsparken ligger strax utanför entrén. Du erbjuds underbara promenadstråk längs Vänerns glimrande vatten vid Mariebergsviken och bara några minuter bort har du Karlstad stadskärna och dess puls.

Bostaden erbjuder en rymlig välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter i stor klädkammare med praktiskt hyllsystem. Kök med ljusa tidlösa luckor och ett fantastiskt ljusinsläpp. Vidare finner du ett mysigt vardagsrum, öppen spis, ett vackert burspråk och utgång till den inglasade balkongen där nu kan njuta hela dagen. Två sovrum, varav ett större och ett lite mindre och helkaklat duschrum.

Med en takhöjd över standard och en underbart roingivande omgivning med parken och grönskan precis utanför fönstret är detta en bostad lätt att trivas i!

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning.

Vi ses.

Mer om mäklarna