Karlstad

Strandvägen 19

Såld
  • 4 rum
  • 134,2 kvm
  • Bostadsrätt

SMART PLANLÖSNING MED SVÅRSLAGEN UTSIKT!

Nu har vi nöjet att erbjuda denna fantastiska hörnlägenheten med en av de bästa utsikterna på hela Vågmästaren! Med sina generösa 134 kvadratmeter belägen på våning 10 med hiss från markplan erbjuder lägenheten en svårslagen utsikt utöver Vänern samt Hamninloppet.

Lägenheten erbjuder en välplanerad och modern planlösning med ett stort vardagsrum, tre rymliga sovrum samt två badrum som är utrustade med golvvärme. Vardagsrummet sträcker sig över hela 57 kvadratmeter med gott om plats för sociala ytor. Bostaden erbjuder rikligt med ljusinsläpp tack vare de stora fönstren. Det finns också utgångar till balkongerna från både vardagsrummet och det stora sovrummet, vilket gör det enkelt att njuta av den svårslagna utsikten. Vidare in i bostaden finner du en rymlig hall med anslutning till en större klädkammare som ger gott om plats för förvaring, extra plus med lägenheten är att det är ett separat tvättrum med både TM & TT. Fullutrustat kök med gott om arbetsytor som är sammanhängande med vardagsrummet. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen med utsikt över Hamninloppet och över takåsarna i västerläge.

Vågmästaren ligger med perfekt avstånd till centrum och bara ett stenkast från Inre- och Yttre hamn. Området är väldigt lugnt, bara några hundra meter bort erbjuds numera flera restauranger, mataffär och vackra miljöer kring Herrhagen och Inre hamn. Goda bussförbindelser i anslutning till området.

Detta är en lägenhet som bör uppleva på plats, välkommen hem!

Mer om mäklarna