KARLSTAD

Storkullegatan 20

Såld
  • 2 rum
  • 63 kvm
  • Bostadsrätt

I BÄSTA LÄGET PÅ BOVEIRAN MED ALLA EXKLUSIVA TILLVAL! 55+ BOENDE

Nu har vi det stora nöjet att kunna erbjuda helt klart den bästa tvåan i markplan på Bovieran! Här bor du i fantastisk boendemiljö i ett väldigt charmigt och lugnt område på Östra Zakrisdal med en gemensam innergård med klimat som på Franska Rivieran. OBS!
Detta är en bostad för dig som är 55+.

Vi är stolta över att presentera den mest exklusiva tvåan som Bovieran har att erbjuda. Detta unika hem, speciellt utformat för dig som är 55+, är beläget i det eftertraktade området på Östra Zakrisdal. Det kombinerar en oöverträffad boendemiljö med lyxiga tillval och en tilltalande planlösning!
Här har vi ett fullskaligt kök med bra maskinpark och unik marmorskiva som tillval. Ett stort och rymligt badrum som är praktiskt, vidare finns det unika tillval så som lyxigare badrumsmöbler, samt kakel och klinker. Vidare kan du njuta av eftermiddags/kvällssolen på den fantastiska altanen och det rymliga uterummet, eftersom bostaden är på rätt sida av byggnaden!

Föreningen har nyligen installerat solceller!

Föreställ dig att bo där den gemensamma innergården skapar en atmosfär som påminner om Franska Rivieran. Här får du inte bara ett hem, utan en hel livsstil.

Kontakta mig omgående för en privat visning och upplev själv denna extraordinära bostad!

Mer om mäklarna