Jordbro Företagspark, Jordbro

Rörvägen 57

  • 2 rum
  • 200 kvm
  • Lokal
Högstbjudande 2 175 000 kr
Månadsavgift: 8 645 kr/mån

Industrilokal

Industrilokal i Jordbro Företagspark

Nu säljer jag lokal nr 15 och även grannlokalen nr 17 var för sig eller tillsammans - varje industrilokal är på 200 kvm fördelade på 2 plan och belägna på Rörvägen 57 i Jordbro Företagspark och Brf Jordbro Park 57. För den som behöver 2 lokaler till ytan så går det utmärkt att öppna upp mellan dessa två och skapa en större enhet av dem. Fastigheten ligger i det största industriområdet i kommunen där över 170 företag har valt att etablera sin verksamhet i. Geografiskt sett ligger området perfekt med ca 20 min till centrala Stockholm och även ca 30 min ner till Nynäshamn och till den logistiska knutpunkten Norviks hamn.

Lokalen lämpar sig väl för t ex verkstad, lager och kontor. Lokalen har en total area om 200 kvm fördelade på 2 plan. Lokalen har betonggolv med en gemensam oljeavskiljare, uppkopplad till kommunalt VA, indraget fiber. Det är vattenburet golvvärmesystem i entréplanet som ger en behaglig värme i lokalen. Vikportar av högsta kvalitet om 4,5x4,0 meter, takhöjden i lokalen är drygt 5 meter. Övre planet är inrett med en filtmatta på golv, ett innetak med installerat ventilationssystem, ett kök med vita luckor, mörk laminatbänkskiva, delad kyl & frys (integrerad), diskmaskin. Badrum med gråsvart klinkergolv och helkaklade väggar i vitt, wc, handfat med underskåp och duschhörna. Det finns utrymme att installera en varuhiss till plan 2 för den som vill göra det.

Lokalen har en övervåning om 100 kvm - ytan kan med fördel användas som kontor eller lager då höjden är ca 3,5 meter.

- Månadsavgift till föreningen är förnärvarande: 8 645 kr ex moms. Månadsavgift är inkl snöröjning, förvaltning, kostnad föreningslån, fastighetsförsäkring. Avgiften är ex moms samt tillkommande kostnad för värme, kall & varmvatten.
- Lokalen ligger inom inhägnat område där porten låses nattetid.
- Till lokalen hör 2-3 bilplatser, markerad ruta utanför portarna
- Oljeavskiljare samt vatten och avlopp finns installerat. Vattenburet golvvärmesystem. Lokalen har en egen separat mätare för eget el-abonnemang. Föreningen fakturerar (kommer på hyresavin) för värme och vatten.
- Vikportar av högsta kvalitet om 4,5x4,0 meter, takhöjden i lokalen är drygt 5 meter.
- Föreningen har tillgång till lastmaskin.

Köpare måste bedriva momspliktig verksamhet. Köparen måste bli godkänd medlem av styrelsen vid ett köp. Brf Jordbro Park 57 är en oäkta förening då alla lokal ägare bedriver kommersiell verksamhet.

Pris: 2 175 000 kr

Säljaren kan ev tänka sig att hyra ut lokalen för 22 000 kr/mån, exkl moms + driftskostnad .

Kontakta mäklaren för visning.
Stefan Sandin
stefan.sandin@skandiamaklarna.se
070-663 79 59

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Jordbro Företagspark, Jordbro

Rörvägen 57

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.