Björkhagen, Johanneshov

Skanörvägen 10

Såld
  • 5 rum
  • 111,5 kvm
  • Bostadsrätt

Väldisponerad femma med två balkonger och fungerande öppen spis

Perfekt planlösning - Två balkonger - Fungerande öppen spis - Fin utsikt - Renoverat badrum - Renoverat kök - Nära både kommunikationer, stadens puls och natur - Solid och stabil förening

Hjärtligt välkomna till Skanörvägen 10 och en möjlighet att förvärva en underbar femma om ca 111 kvm som sällan är till salu. Ljus lägenhet med två balkonger och fungerande öppen spis som stämningshöjare. Här bor ni i ett oslagbart och populärt läge mellan natur, service och kommunikationer. Allt detta på en lugn återvändsgata i en välskött förening med god ekonomi. Bostaden är insynsskyddad och ligger inbäddad i lummig grönska samt erbjuder fin utsikt från flera av lägenhetens fönster.
Hall med bra avhängningsmöjligheter, och längre in i bostaden finns ytterligare förvaring i form av fler garderober och framförallt klädkammare. Med fyra rejäla sovrum, renoverat kök med matplats, ett fantastiskt vardagsrum med en fungerande öppen spis och två balkonger som tillsammans erbjuder sol större delen av dagen är detta en lägenhet som erbjuder något utöver det vanliga. Lägg därtill ett helkaklat och stilsäkert badrum med golvvärme, dusch som är förberett för installation av tvättmaskin samt en gäst-WC så finns det mesta för att få familjen att trivas. I föreningen finns både bastu och tre övernattningsrum att hyra.
Skanörvägen ligger någon minuts promenad från Björkhagens tunnelbana som tar dig till Skanstull på ca 8 minuter och T Centralen på ca 13 min. Ett par minuter bort ligger härliga Nackareservatet med en mängd löpspår, utegym, badsjöar, ängar, golfbana och givetvis stora skogs- och strövområden (inklusive Sörmlandsleden). Vintertid erbjuder Hammarbybacken utförsåkning med utsikt över stora delar av Stockholm.
I Björkhagens centrum finns mataffär, yogastudio, gym, vårdcentral, bibliotek, tandläkare, mysigt cafè och flera restauranger.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna