Viksjö, Järfälla

Tegvägen 82

Såld
  • 2 rum
  • 65 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad tvåa i populära Tegvägen!

Välkommen till Tegvägen 82 - en ljus och inbjudande tvårummare om 65 kvadratmeter som erbjuder det perfekta boendet för dig som värdesätter både komfort och kvalitet. Den här lägenheten är inte bara ett hem, utan en plats där varje detalj bidrar till en härlig boendeupplevelse.

Från stunden du kliver in i denna välplanerade bostad möts du av stora sociala ytor som skapar en öppen och välkomnande känsla. Det rymliga vardagsrummet badar i naturligt ljus tack vare stora fönsterpartier, vilket gör det till det perfekta utrymmet för såväl avkoppling som underhållning. Köket är utrustat med moderna bekvämligheter och erbjuder gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter.

Sovrummet har plats för både dubbelsäng och ytterligare möblemang, som en arbetsplats eller läshörna. Här kan du verkligen skapa din egen oas för vila och avkoppling.

Det stilfulla badrummet har nyligen genomgått en stambyte och erbjuder en fräsch och modern känsla med kvalitativa materialval. Här finns allt du behöver för att starta dagen på bästa sätt eller varva ner efter en lång dag.

Ett av lägenhetens höjdpunkter är utan tvekan den inbjudande balkongen. Balkongen erbjuder gott om utrymme för både sittgrupp och grönska, vilket gör det till den perfekta platsen för avkoppling eller sociala tillställningar under bar himmel.

Gångavstånd till Viksjö C med all tänkbar service som restauranger, mataffär, apotek, systembolag, vårdcentral med mera. I närheten finns härliga grönområden, friluftsområdet Görvälns naturreservat vid Mälarens vatten, ett utegym och parkområde. Med bussen tar det cirka 5 minuter till Jakobsbergs station. Från pendeltåget i Jakobsbergs station tar det 18 minuter till Stockholm Odenplan. Söker du efter ett boende med ett trevligt område har du hamnat rätt!
- Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

Mer om mäklarna