Barkarbystaden, Järfälla

Ålstavägen 21F

  • 2 rum
  • 52 kvm
  • Bostadsrätt
1 495 000 kr
Månadsavgift: 5 672 kr/mån

Välplanerad tvåa i populära Barkarbystaden!

- Parkeringsplats som tillhör bostaden - Stor klädkammare

Välkommen till Ålstavägen 21F i populära Brf Säbydungen och denna ljusa tvåa om 52 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Lägenheten i sig välkomnar med en rymlig hall och genomgående planlösning. Det generösa vardagsrummet leder ut till bostadens balkong. Rymligt kök med köksö. Här finns bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en underbar balkong i ett perfekt solläge som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet erbjuder loungedel.

I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Arbetet med nya tunnelbanan beräknas vara klart 2026. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

- Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Barkarbystaden, Järfälla

Ålstavägen 21F

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.