Stäket, Järfälla

Stäkshöjden 68

Såld
  • 4 rum
  • 76 kvm
  • Radhus

Fantastisk bostad i populära Stäket

Två parkeringsplatser tillhör bostaden - Välskött förening -Låg avgift

Detta charmiga radhus på Stäkshöjden 68 är en pärla som imponerar med sin välplanerade planlösning och generösa ytor. Med fyra rum, varav tre sovrum, erbjuder det gott om utrymme för både avkoppling och social samvaro. Den öppna planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär där vardagsrummet och köket smidigt integreras för enkelhetens skull.

Det modernt utrustade köket bjuder på funktionell design och högkvalitativa vitvaror. Sovrummen är rymliga och erbjuder en fristad för avkoppling och återhämtning. Badrummet är stilrent och välutrustat med bekvämligheter för daglig användning.

Att ha tillgång till utevistelse från bostaden är något som många drömmer om. I den här bostaden finns en underbar stor uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Uteplatsen nås från vardagsrummet. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner.

Stäkets långa och intressanta historia har lett till att flera mäktiga ärkebiskopar från medeltiden har gett namn åt flera gator i området.

I Stäket i norra Järfälla vid Mälaren finns Ängsjö friluftsområde, ett populärt utflyktsmål. Här finns stora gräsytor för bollspel, friluftsbad, indianby, strandpromenad, bastu, servering, motionsspår, grillplatser, raststugor m m. Sommartid uthyrning av kanoter. Med Mälaren alldeles intill är det inte långt till vattnet för den badintresserade.(Bonäsbadet och Kallhällsbadet)

Mer om mäklarna