Järfälla

Kvarnvägen 36

Såld
  • 2 rum
  • 63 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till denna lägenhet på Kvarnvägen 36 och denna ljusa tvåa om 63 perfekt planerade kvadratmeter. De luftiga och rymliga rummen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp.

Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter. Det välplanerade köket bjuder på generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Öppet och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor. Ett stort sovrum med plats för säng och annat möblemang. Stambytt badrum från december 2023 som dessutom är utrustat med golvvärme.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en stor underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Balkongen nås från köket.

Här bor ni i populära Brf Kvarnen med ett lugnt läge, men samtidigt gångavstånd till Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt kommunikationer i form av flertalet bussar och pendeltåg som tar er till Stockholms Central på ca 19 minuter. På ett par minuter med buss når ni även IKEA och Barkarby outlet. Vackra naturområden och stort utbud av fritidsaktiviteter såsom naturreservaten Järvafältet och Görväln som även har en mysig badplats. Nära har ni även till simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor. Välkomna på visning!
- Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

Mer om mäklarna