Järfälla

Vasavägen 49

Såld
  • 3 rum
  • 73 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad trea i populär förening

Välkomna till denna välplanerade 3a på populär adress! Tack vare bostadens våningsplan och det fria läget har man i denna bostad ingen direkt insyn. Lägenheten är optimalt planerad med gott om förvaringsmöjligheter. Vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Vardagsrummet är luftigt och lätt möblerat med plats för mer än en soffgrupp. Fullutrustat kök med goda förvaringsmöjligheter. Köket erbjuder goda arbetsytor. Rymligt badrum utrustat med badkar. Rymliga sovrum med plats för säng samt annan önskvärd möblering,

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kommer du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet.

Här bor ni i populära Brf Wasa med ett lugnt läge, men samtidigt gångavstånd till Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt kommunikationer i form av flertalet bussar och pendeltåg som tar er till Stockholms Central på ca 19 minuter. På ett par minuter med buss når ni även IKEA och Barkarby outlet. Vackra naturområden och stort utbud av fritidsaktiviteter såsom naturreservaten Järvafältet och Görväln som även har en mysig badplats. Nära har ni även till simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor. Kontakta mäklaren för mer information!

Mer om mäklarna