JÄRFÄLLA

Frihetsvägen 22

REDO™
  • 2 rum
  • 51 kvm
  • Bostadsrätt
1 795 000 kr
Månadsavgift: 3 221 kr/mån

Välplanerad två i Jakobsberg

Välkommen till en optimalt planerad tvårummare i Jakobsberg. Här bor man på luftiga ytor med fräscha och smakfulla ytskickt. Den rymliga och välkomnande hallen ger plats åt förvaring och leder dig in till bostadens samtliga rum. Ljust och lättmöblerat vardagsrum med utgång till en mysig inglasad balkong. Ljust sovrum samt ett välplanerat kök med bra arbetsytor, gott om förvaring och plats för matbord. Badrummet är fräscht och utrustat med tvättmaskin och takdusch.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kommer du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet.

Närhet till Jakobsbergs Centrum med 100-tals butiker endast 10 minuters gångavstånd till buss och pendeltågsstation. Med bil endast fem minuter till Barkabystadens Handelsplats med IKEA, ICA-MAXI, Barkarby Outlet, restauranger mm. I närområdet finns flertalet förskolor och skolor.

Kontakta mäklaren för mer information.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

JÄRFÄLLA

Frihetsvägen 22

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.