Utsälje, Huddinge

Bergakungsvägen 18

  • 1,5 rum
  • 42,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 850 000 kr
Månadsavgift: 4 492 kr/mån

Fräsch 1,5:a med stor terrass med bästa solläge!

Varmt välkomna till Bergakungsvägen 18, 2tr och denna mycket trivsamma bostad!

Här bor ni på välplanerade kvadratmeter med en stor inglasad terrassbalkong om ca 20 kvm!

Lägenheten inrymmer ett stort vardagsrum med halvöppen planlösning mot köket och matplatsen samt en sovalkov. Därtill finns en gedigen hall med stor skjutdörrsgarderob och ett helkaklat badrum i generös storlek. Bostaden präglas av ljus och luftig interiör med vitlaserat parkettgolv, vitmålade väggar och stora fönsterpartier som låter det naturliga ljuset att hitta in. Terrassbalkongen erbjuder förutom enastående ytor att inreda med möblemang såsom soffgrupp, matgrupp och solbäddar även ett utomordentligt läge i sydväst med sol till sen kväll.

Bostaden tillhör den välrenommerade bostadsrättsföreningen Docenten som erbjuder ett skyddat läge i Snättringes villakvarter. På nära gångavstånd (ca. 500 meter) har man tillgång till bussar som tar er till Huddinge C/Fruängen på ca 10-15 minuter (hållplats Kallkärrsvägen) med vidare anslutningar till pendeltåg/tunnelbana. I närområdet finns Hemköp för vardagshandlingen samt Deli Italia. I föreningen finns tvättstugor, soprum, cykelrum, garage, föreningslokal (för ex. kalas), snickarboa, gym, bastu, övernattningslägenheter och pingisrum.

I månadsavgiften ingår uppvärmning, vatten, kabel-tv via Comhem (basutbud), Bredband 250/100 och IP telefoni via Telenor.

En bostad som upplevs bäst på plats! För mer information kontakta ansvarig mäklare.

Boka visning

  • Öppen visning! Föranmäl gärna intresse.
    - Hjärtligt välkomna

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Utsälje, Huddinge

Bergakungsvägen 18

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.