Stuvsta - Segersminne, Huddinge

Kräpplavägen 22C

Såld
  • 1,5 rum
  • 22 kvm
  • Bostadsrätt

Studiohus i Stuvsta med 10 minuter till pendeltåget!

Här får ni tillfället att titta på detta välplanerade och nymålade studiohus beläget i området Segerminne i Stuvsta med 10-15 minuters promenad till antingen pendeltåg i Stuvsta Centrum eller tunnelbanan i Rågsved. Stor uteplats med egen trädgård där ni får sol hela dagen!

**ACCEPTERAT PRIS!***

Välkomna till Kräpplavägen 22C,
Här får jag tillfället att visa upp detta fina studiohus från 2015 med sovloft (22 + 11 kvm). Insidan bjuder på en väldisponerad planlösning med praktiska förvaringsmöjligheter, stilrent badrum med tvättpelare, modernt kök med full maskinell utrustning samt lättmöblerat allrum och sovloft för att maximera bostadsytorna. På utsidan hittar ni en yta om ca 60 kvm som består av en grusplan (som kan byggas ut med altan, alternativt nyttjas för en extra bil), trädäckad altan i söder samt en egen gräsmatta på gaveln om ni önskar plantera något.

På 10 minuters gångavstånd har Stuvsta Centrum med bland annat matbutik, restauranger, bageri och framförallt pendeltåg som tar er till stan på cirka 12 minuter. Man kan även ta en promenad åt andra hållet och ta tunnelbanan från Rågsved.

Sammanfattningsvis en mycket välplanerad bostad med centralt läge och en låg avgift som inkluderar VA, bredband, sophämtning samt 1 P-plats!

Mer om mäklarna