Solgård, HUDDINGE

Hedenhösvägen 37

Såld
  • 5 rum
  • 124,5 kvm
  • Bostadsrätt

Fräscht och renoverat parhus i populärt område!

I trevliga och populära Solgård finner du detta välplanerade och välskötta br-parhus med underbart gavelläge som nu är till salu!

I trevliga och populära Solgård finner du detta välplanerade och välskötta br-radhus med underbart gavelläge som nu är till salu!
Solgård är ett populärt område där man har gångavstånd till såväl förskolor, skolor och natur. Trevliga promenadstråk och goda kommunikationer på gångavstånd samt centrum med mataffär, apotek och ett stort utbud av butiker. Bostadsrättsföreningen Fornborg 1 är hem till 136 hushåll, med natursköna inslag och trivsam tillvaro. Mycket matnyttig info finns att hitta på föreningens hemsida: www.fornborg1.se

Huset är utmärkt disponerat med alla 4 sovrummen på övervåningen, badrum på vardera våningsplan som båda är renoverade så sent som 2020, i smakfull stil. Kök och vardagsrummet på entréplan erbjuder stora sociala ytor för familjen att samlas. Bilarna står tryggt parkerade vid infart samt under carport invid huset. Trädgården som stryker runt husfasaden erbjuder gräsmatta för spring och lek samt en skyddad altan mot husets baksida.

Här är det bara att flytta in och bo! Huset upplevs allra bäst på plats - missa därför inte möjligheten att se det med egna ögon.
Varmt välkomna på visning!

Mer om mäklarna