Snättringe, Huddinge

Kallkärrsvägen 74, vån 2

Såld
  • 3 rum
  • 67 kvm
  • Bostadsrätt

Stilren trea med generös balkong och garage i huset. Populärt och naturskönt område!

Välkommen till denna väl omhändertagna trea belägen i populärt område och omtyckt förening!

Lägenheten har ett generöst ljusinsläpp som får rummen att lysa upp och skapar en inbjudande atmosfär. Den öppna och optimala planlösningen ger en känsla av rymlighet och möjliggör en enkel och bekväm livsstil. En av höjdpunkterna i denna bostad är den stora balkongen om ca 13 kvm som erbjuder gott om utrymme för en bekväm loungedel där du kan koppla av och njuta av ditt kaffe på morgonen eller en avkopplande kväll med vänner och familj. Lägenheten har också gedigna materialval som ger en känsla av kvalitet och hållbarhet. Att uppskatta är den höga standarden på inredningen så som köket från HTH med carrara marmor, fina golvplank samt carraramarmorn i badrum.

I populärt område har du bekväm tillgång till allt du behöver så som service, restauranger, fritidsaktiviteter och grönområden. Brf Styrmannen 49 säkerställer en trevlig och välskött boendemiljö. En omtyckt förening med närhet till allt.

Slutligen, för dem som värdesätter bekvämlighet och säkerhet. Föreningen har ett garage i huset med hiss direkt till din våning, vilket verkligen uppskattas under vinterhalvåret.
Denna lägenhet är en välkommen möjlighet för den som söker stil, komfort och bekvämlighet.

Varmt välkommen till Kallkärrsvägen 74, vån 2 och Brf Styrmannen 49!

Mer om mäklarna