Kvarnbergsplan, Huddinge

Vikingavägen 19, 5tr

Såld
  • 1 rum
  • 40 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig etta med inglasad balkong på våning 5

Nu finns en av Brf kvarnbergets välplanerade 1:or till salu! Här har man en entré som är bostadens hjärta varifrån samtliga rum nås. Rymligt kök med utrymme för matplats, stambytt badrum med bl.a möjlighet för tvättmaskin samt ett rymligt vardagsrum med gott om plats för både säng och soffa. Via vardagsrummet når man bostadens inglasade balkong. Ljusa ytskikt.

Här är man boende i Brf kvarnberget som sedan länge är förknippad med en stabil och god ekonomi för sina medlemmar (https://www.hsb.se/sodertorn/brf/kvarnberget/). I månadsavgiften på 2708kr ingår värme, vatten, internet & kabel-TV. Här har man även nyttjanderätt till ett separat förråd samt till föreningens gemensamma utrymmen.

På bara någon minut når man Kvarnbergsplan med en större busshållplats (härifrån kan man ta buss 710, 744, 742 och 705), ICA kvarnen, skönhets-/frisersalong och pizzeria. Det är också gångavstånd till Huddinge centrum som har ett stort utbud av affärer, restauranger, banker, kafeér, sportbarer, busstation och pendeltågsstation.

VID INTRESSE - kontakta ansvarig fastighetsmäklare Melanie Smedlund!

Mer om mäklarna