Kvarnbergsplan - Centrala Huddinge, Huddinge

Runvägen 6, 5tr

Såld
  • 2,5 rum
  • 62 kvm
  • Bostadsrätt

Högt belägen - topprenoverad - inglasad balkong - låg avgift

Välkommen hem till Runvägen 6!
Denna bostad erbjuder väldigt mycket. Fem våningar upp i huset finner ni denna mycket trevliga lägenheten som mellan 2019-2020 genomgått omfattande renoveringar, lägg där till badrummet som renoverades i samband med stambytet 2010 så har ni idag en toppfräsch bostad. Bostaden inrymmer över 62 kvm: En stor och rymlig hall med god förvaring bakom skjutdörrsgarderober samt en stor klädkammare. Vidare finner ni ett praktiskt sovrum, ett generöst och luftigt vardagsrum med hörnläge i huset samt en inglasad balkong. Köket är renoverat 2020 i elegant och smakfull stil, här finns idag en sovalkov med skjutdörrar som vid behov lätt kan göras om till matplats. Badrummet är helkaklat med dusch, wc och handfat samt förberett för tvättmaskin.

Lägenheten tillhör den populära föreningen Brf Brynjan som sedan länge är förknippad med en stabil och god ekonomi för sina medlemmar. Med promenadavstånd når man Huddinge Centrum som har ett stort utbud av affärer, restauranger, banker, kafeér, sportbarer och mycket mer. Dessutom finner man goda kommunikationer via bussar och pendeltåg från Huddinge Centrum som tar dig in till city på ca 12 minuter.

Sammanfattningsvis en mycket fräsch lägenhet för er som önskar en bostad utan renoveringsbehov och bara vill flytta in. Till detta bör tilläggas föreningens goda ekonomi som gör att den låga avgiften inkluderar värme, vatten, kabel-tv och bredband!

Mer om mäklarna