Kästa, Huddinge

Trågstigen 28A

Såld
  • 5 rum
  • 115,4 kvm
  • Bostadsrätt

Parhus med bullerbykänsla

Här får ni det sällsynta tillfället att titta på detta charmiga bostadsrättsparhus med en egen trädgård, spabad, garage, inglasad uteplats samt en väldisponerad insida med fyra sovrum.

Varmt välkomna till Trågstigen 28A,

Äntligen dyker ett parhus upp i föreningen. Det var länge sedan sist något såldes här, vilket också är talande för hur omtyckt området är. Parhuset färgat i rött med vita knutar genomsyras av en härlig bullerbykänsla. Insidan bjuder på fem rum varav fyra sovrum på övervåningen, två badrum fördelade på varsin våning, charmigt kök med praktisk tvättstuga i anslutning samt ett stort vardagsrum med dörr till den inglasade uteplatsen. På utsidans framsida hittar ni en generös uteplats om ca 30 kvm med kvällssol, fin trädgård som sträcker sig runt husknuten för att där sen mötas av ett lyxigt spabad att hoppa ned i när det passar sig.

Föreningen består av fyra parhus, vilket ger åtta bostäder där varje boende har en utvändig p-plats samt ett eget garage med golvvärme i anslutning till huset. En del av garaget är ett utmärkt förrådsutrymme alternativt ett extrarum (fönster finns), men ni har även ett vindsutrymme för förvaring. På nära avstånd hittar ni förskola, skolor, kommunikationer med buss och/eller pendeltåg som tar er till stan på cirka 25 minuter.

Sammanfattningsvis ett unikt tillfälle att flytta in i detta hem som genomsyras av radhuskänsla, välplanerade ytor inne såväl som ute och har en låg avgift som inkluderar värme, VA, kabel-tv, fiber 100/100, 1P-plats samt garage!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna