Huddinge, Huddinge

Bergakungsvägen 16

Såld
  • 4 rum
  • 87 kvm
  • Bostadsrätt

Hemtrevlig lägenhet i familjevänligt område

Högst upp i huset finner ni denna rymliga lägenhet som erbjuder en perfekt kombination av komfort, bekvämlighet och stil. Belägen i populärt område i Huddinge omgiven av grönska och med närhet till allt du kan tänkas behöva för en bekväm livsstil. Köket är modernt och välutrustat och erbjuder rikligt med förvaringsutrymme, perfekt för den passionerade kocken eller för en snabb frukost innan dagens äventyr. Det rymliga vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffgruppen och underhållningssystemet, vilket gör det till den perfekta platsen att koppla av eller bjuda in vänner och familj till. I direkt anslutning finns den stora balkongen, perfekt för att avnjuta under sommartid belägen mot det lugna området. De väl tilltagna sovrummen är lugna reträtter där du kan koppla av och återhämta dig. Här finns plats för en större säng och förvaringsmöbler. Det stilrena och praktiska badrummet är utformat med omsorg, med moderna bekvämligheter och eleganta detaljer. Vidare finner ni ännu en WC, även här helkaklat.

Bergakungsvägen 16 har också fördelen av att vara nära till skolor, förskolor, butiker, restauranger och kommunikationer, vilket gör det till en idealisk plats för familjer eller för den som söker en bekväm livsstil. Källbrinksskolan, Utsäljeskolan, förskolan Bergakungen, förskola Solrosen är bara några exempel på vad som finns i närheten. Med bussen tar du dig smidigt till Huddinge Centrum och Stuvsta Centrum där pendeltåg, ett brett utbud av restauranger och flertalet butiker finns. Med bussen tar du dig smidigt till tunnelbanans röda linje i Fruängen. På gångavstånd finns även hemköp och restauranger.

Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och upptäck allt som denna fantastiska lägenhet har att erbjuda. Det är dags att förverkliga din dröm om det perfekta hemmet!

Mer om mäklarna