Huddinge, Huddinge

Förrådsvägen 32

Såld
  • 3 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad och hemtrevlig 3:a högst upp i huset

I detta lugna, gröna och trygga område bor du högst upp i huset, där du från balkongen har utsikt över den lummiga innergården. Balkongen har kvällssol och är utrustad med en elektrisk markis, vilket gör det möjligt att sitta utomhus oavsett väder.

I den ljusa och trevliga bostaden möts du av en hall med goda förvaringsmöjligheter, ett större sovrum i direkt anslutning till balkongen samt ett mindre sovrum. Båda sovrummen erbjuder gott om förvaring.

Den sociala ytan består av kök och vardagsrum med öppen planlösning, där du alltid kan ta del av sociala aktiviteter med familj och vänner.
Köket har genomgående stilrena färg- och materialval med goda ytor för matlagning. Vardagsrummet har stora fönsterpartier med milsvid utsikt och en rymlig yta för avkoppling.
Vidare finner du ett stort, stilrent och helkaklat badrum, vilket är utrustat med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare.

Huddinge centrum ligger en kort promenad bort. Där finns allehanda service, bl a shopping, caféer, restauranger, livsmedelsbutiker, bankkontor, vårdcentral, gym samt buss- och pendeltågsstation.
Med tåget tar du dig in till Stockholm C på 17 minuter.

Denna bostad har även närhet till skolor, förskolor och natur. Några exempel är Förskolan Albatrossen, Hörningsnässkolan och Sjödalsgymnasiet. Södertörns Högskola ligger en station bort.
Gömmaren - en sjö med fin sandstrand, omringat av berg och skog - är bara ett exempel på vad Huddinges natur har att erbjuda, utöver flertalet naturreservat.

Kontakta ansvarig mäklare vid intresse redan idag!

Mer om mäklarna