Huddinge - Stuvsta, Huddinge

Byalagsvägen 26

REDO™
  • 2 rum
  • 53 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad tvåa nära Stuvsta C

Denna charmiga bostad erbjuder en fantastisk fri vy och en mysig balkong, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Med en praktisk planlösning är varje kvadratmeter optimalt utnyttjad, vilket skapar en trivsam och välkomnande atmosfär.
Bostaden är i nyrenoverat skick, vilket innebär att du kan flytta in och njuta av ett modernt och fräscht hem utan att behöva göra några större renoveringar. Det är här du finner den perfekta kombinationen av stil och bekvämlighet.

Belägen i det populära och lummiga Stuvsta, är detta ett eftertraktat boende för de som söker en harmonisk livsstil. Här bor du nära naturen och kan njuta av lugnet samtidigt som du har bekväm tillgång till kommunikation och allt som behövs för en bekväm vardag.
Området präglas av sin lugna atmosfär och närhet till grönområden, vilket gör det till en perfekt plats att kalla hem. Boende här innebär inte bara en bostad, utan en livsstil där du har naturen som granne och samtidigt har bekvämt avstånd till stadens puls och kommunikation.

Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad en fri vy, en mysig balkong, praktisk planlösning, nyrenoverat skick, en populär adress i lummiga Stuvsta, närhet till kommunikation och ett lugnt område med naturen som granne. Ett drömboende för den som söker det bästa av både stad och natur.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Huddinge - Stuvsta, Huddinge

Byalagsvägen 26

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.