Huddinge - Snättringe - Utsälje, Huddinge

Bergakungsvägen 19

Såld
  • 3 rum
  • 62 kvm
  • Bostadsrätt

Modern optimal 3:a med stor terrass!

Trivsam och välplanerad 3:a. Här bor ni i en underbar lägenhet med fräscha materialval och otrolig terrass!

Här bor ni i en underbar gavellägenhet med 3 rum och kök. Ett stort, härligt ljusinsläpp med sol från tre väderstreck och en terrass som slår de mesta.
Öppen planlösning med ett stort härligt kök med utsikt över vardagsrummet där gästerna kan socialisera sig medan maten förbereds. Fräscht kök med härliga materialval som en ordentlig träbänkskiva och separat kyl/frys.
På terrassen får ni plats med loungemöbler samt möblemang för middagsbjudningar där ni kan servera direkt från grillen under årets ljumna dagar och kvällar. Gjuten odlingslåda finns även i utkanten av terrassen, som ger den med grönafingrar alla möjligheter.
Stort härligt sovrum med platsbyggda garderober gör att ni inte saknar förvaring.

Här bor du även med naturen in på knuten med Långsjön, Gömmaren och naturreservat med motionsspår samt närhet till stort skogsområde med möjlighet till bär- och svampplockning.
Bra kommunikationer med buss som stannar i närheten av bostaden och tar dig till pendeltåg i Huddinge Centrum eller till tunnelbanans röda linje i Fruängen. På gångavstånd ligger Långsjön där man kan springa, cykla eller promenera på fina vägar, och under vintersäsongen prepareras isen för skridsko- och skidåkning. Samtidigt bor du här i en trevlig och stabil förening med tillgång till övernattningslägenhet, stor samlingslokal, gym och bastu samt hobby- och bordtennisrum. I föreningen finns även två stora garage och flera parkeringsplatser samt gästparkering utomhus.

Ett perfekt boende för familjen eller paret som vill ha det där lilla extra i vardagen.

Välkommen till Bergakungsvägen 19!
Välkommen hem!

Mer om mäklarna