Huddinge - Kvarnbergsplan, Huddinge

Kansligränd 20, vån 8

Såld
  • 2 rum
  • 49 kvm
  • Bostadsrätt

Nu saluförs äntligen en av de populära 49kvm i föreningen! Milsvid vy på vån 8.

Accepterat pris, kontakta mäklaren för VISNING. Denna optimalt planerade och trevliga lägenhet på våning 8 i ett lugnt område är en riktig pärla. Byggt år 2016, ger den dig känslan av att bo i något helt nytt samtidigt som du blir en del av en stabil och välskött förening. Bostaden är belägen i slutet av loftgång vilket ger en harmonisk och avskild hemmamiljö.

När du kliver in i bostaden möts du av en hög standard med vackra parkettgolv, ett helkaklat badrum som inkluderar tvättmaskin, samt en generös duschhörna. Det stilrena köket är utrustat med alla bekvämligheter och har en öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket skapar en trivsam atmosfär. Dessutom finner du ett rofyllt sovrum och en välkomnande hall med platsbyggd garderobsvägg för smidig förvaring. De stora fönsterpartierna ger en härlig känsla av rymd och fyller bostaden med naturligt ljus. Njut av den trevliga utsikten över innergården.

Föreningen erbjuder en charmig innergård med lekplats, pingisbord och grillplats. Dessutom ger förskolan, som hyr föreningens lokal, extra intäkter. Denna miljövänliga byggnad är noggrant genomtänkt, med alla färger och material Svanenmärkta. Bostäderna har en utmärkt inomhusmiljö, är energieffektiva och har minimal klimatpåverkan.

Området har mycket att erbjuda med närheten till Kvarnbergsplan, där du hittar simhall, gym, mataffär, restauranger och grönområden som Rådsparken. Bussar tar dig snabbt till både Huddinge C och Stuvsta C. Dessutom finns flera skolor och förskolor inom bekvämt avstånd. Huddinge Centrum är en kort promenad bort och erbjuder en levande torgmiljö med öppna gator, samt parker och torg med alla nödvändigheter, inklusive vårdcentral, tandläkare, livsmedelsbutiker, modebutiker, banker, teknikbutiker, apotek och gym. Från Huddinge station tar du dig till Stockholm på bara 16 minuter med pendeltåget.

Huddinge kommun är känt för sina vidsträckta sjöar, skogar, naturreservat och vandringsleder. Det är också hem för Karolinska universitetssjukhuset, Södertörns Högskola, KTH, Röda Korset, polishögskola, campus och ett starkt kluster av myndigheter, inklusive polisväsende, tingsrätt och rättscentrum.

Här kan du bo i ett fridfullt område med närhet till service och utmärkta kommunikationer, samtidigt som du omges av vacker natur. Detta är verkligen ett hem där du kommer att trivas.

Tveka inte att anmäla dig till visningen ? Här har du chansen att förvärva en fantastisk lägenhet!

Mer om mäklarna