Högmora, Huddinge

Pantografvägen 10A

Såld
  • 5 rum
  • 143 kvm
  • Bostadsrätt

Påkostat parhus med naturreservat som granne

Smakfullt parhus från 2018 med genomgående påkostade materialval med generös altan i sydvästläge med naturreservat som granne.

* PÅKOSTAT * VILLAKÄNSLA * TERRASS I SYDVÄST * VÄLPLANERAT * VATTENBUREN VÄRME I BÅDA PLANEN * 2 P-PLATSER INGÅR *

Varmt välkomna till Pantografvägen 10A,

Här finner ni ett hem som bjuder på en social öppen entrévåning med ljuspigmenterade trägolv, stora fönsterpartier som inger ett härligt ljus samt utgång till den underbara uteplatsen i vinkel i solsäkert sydvästläge , stilrent kök med vita luckor och bänkskiva av marmor, helkaklad separat tvättstuga samt påkostat badrum med exklusiva materialval. Den övre våningen bjuder på ett utmärkt allrum för tv-kvällar, generöst och påkostad badrum samt tre rymliga sovrum varav två med skjutdörrsgarderober och en med egen walk-in-closet. Utvändigt finner ni en underbar terrass med sol hela dagen och inpå kvällen i anslutning till en lättskött gräsmatta.

Detta hem hittar ni i det naturnära området Högmora med gångavstånd till naturreservat och sjön Magelungen. Bussanslutningar finner man längs med Ågestavägen som tar er till såväl Farsta som Huddinge på ca 15 minuter. Inom 10 minuter hittar ni matbutiken Stora Coop när det blir dags för storhandling.

Sammanfattningsvis ett hem som andas exklusivitet med naturen som granne. Till bostaden hör två parkeringsplatser utanför bostaden.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna