Centrala Stuvsta, Huddinge

Stationsvägen 33

Såld
  • 6 rum
  • 143,8 kvm
  • Bostadsrätt

Stor etagelägenhet på våning 5 & 6! Oslagbart läge och skick.

Här erbjuds nu en sällsynt möjlighet att förvärva en bostad utöver det vanliga!

Denna etagelägenhet finner ni på våning 5 & 6 på Stationsvägen 33. Bostaden är uppdelad i två lägenheter om 3 rok, totalrenoverade 2019 i smakfull och påkostad stil.
Lägenheterna binds samman via ett internt trapphus men har dessutom separata ytterdörrar på respektive våningsplan. Detta innebär optimala förutsättningar för uthyrning då ett s.k. "inneboende hyresavtal" kan upprättas och det således inte handlar om någon andrahandsuthyrning.

Lägenheterna har genomgått omfattande renoveringar i närtid och ni finner här idag välplanerade ytor, materialval och utrustning av hög kaliber. Genomgående ljusa ytskikt, helkaklade badrum med stora ljusa marmorskivor och tvättmöjligheter i bägge lägenheterna. Stilfulla kök i ljusa toner och välutrustad maskinell utrustning. Båda lägenheterna vetter med fönster och balkong i direkt söderläge, vilket förstås innebär fantastiska ljusinsläpp och många soltimmar på balkongen, men även en helt insynsskyddad tillvaro med milsvida vyer över trädtopparna och hustaken.

Här tillhör man en mycket välmående förening med låg belåning och god ekonomi. Tillgång till ett stort garage under husen, övernattningslägenheter samt direkt närhet till Stuvsta centrum, vilket gör att matbutik, pendeltåg, bussförbindelser och övrig service nås på ett fåtal steg från porten.

För mer information eller möjlighet till visning - vänligen kontakta ansvarig mäklare, Tim Konradsson SkandiaMäklarna.

Mer om mäklarna