Centrala Stuvsta, Huddinge

Kungsklippevägen 11, 3tr

  • 2,5 rum
  • 66,9 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 995 000 kr
Månadsavgift: 3 692 kr/mån

RYMLIG TVÅA I STUVSTA!

VISAS ONSDAG 9 AUGUSTI (9/8) - Nu finns möjligheten att förvärva en stor tvåa om hela 66,9 kvm på eftertraktade kungsklippan! Bostaden har genomgående ljusa ytskikt och ett fint ljusinsläpp via flera fönster i fil. Stort vardagsrum med utgång till bostadens härliga balkong i sydvästläge, renoverat och fullutustat kök med utrymme för stor matplats, Badrum med bl.a tvättmaskin och torktumlare, ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel samt en stor klädkammare som kan göras om till ett ytterligare rum om så önskas.

Här är man boende i Brf Lodjuret som är en stabil förening, med låg belåningsgrad på 6956kr/kvm som dessutom erbjuder gym, hobbyrum, grovtvättstuga, garage, carport och övernattningslägenhet m.m. för sina medlemmar. I månadsavgiften på 3692kr ingår värme, vatten, TV (basutbud) och bredband.

Föreningen ligger på Kungsklippan vid Stuvsta Centrum. Cirka 5 minuter gångavstånd till både buss- och tågförbindelser. Pendeltågen går cirka fyra gånger i timmar (upp till åtta gånger vid rusningstrafik) mot Stockholms Central och Södertälje. Till Stockholms central tar det cirka 15 minuter med pendeltåg. I Stuvsta Centrum finns all daglig service såsom ICA-BUTIK, apotek, vårdcentral och ett antal butiker. Närhet till skolor och dagis.

Välkomna!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Stuvsta, Huddinge

Kungsklippevägen 11, 3tr

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.