Centrala Huddinge, Huddinge

Edsvägen 1B

Såld
  • 2 rum
  • 44,5 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad tvåa med balkong i söderläge!

Nu ges möjligheten att förvärva en mycket välplanerad tvåa om 44,5 kvm två trappor upp i huset (hiss finns). Bostaden har en öppen planlösning och totalrenoverades 2019. Det unika hörnläget erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp från två olika väderstreck med en fint belägen balkong i lugnt söderläge.

Bostaden erbjuder:
Entré med goda förvaringsmöjligheter
Sovrum med plats för dubbelsäng
Klädkammare med avhängnings- och förvaringsplats
Vardagsrum i öppen planlösning med utgång till balkong
Välutrustat kök med diskmaskin, goda arbetsytor och givet utrymme för matplats
Helkaklat badrum med tvättmaskin, takdusch, golvvärme och handdukstork

Till lägenheten finns även ett stort förråd högst upp i huset som nås med hiss. På entréplanet finns tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och mangel. I föreningen finns även 20 p-platser. Det är i nuläget ingen kö men samtliga platser är uthyrda. Just nu finns en plats att hyra i 2:a hand (2023-01-20).

Denna bostad är belägen på bara några minuters gångavstånd till Huddinge Centrum med ett stort utbud av butiker samt pendeltåget som tar er vidare till Stockholm på drygt 12 minuter. Ett stenkast bort ligger också vad som sannolikt är Huddinges bästa bageri, SPRÖD bageri. Intill Huddinge Centrum ligger Sjödalsparken och vill man röra sig bort från folkmyllret finns sjön Trehörningen och Sörskogen att tillgå. Sammanfattningsvis får ni här ett centrumnära läge med en genomgående fräsch interiör!

Gör gärna en intresseanmälan vid intresse av bostaden!

Mer om mäklarna