Centrala Huddinge, Huddinge

Rådstuguvägen 18

Såld
  • 2 rum
  • 43,5 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till denna pärla centralt belägen i Huddinge

I hallen finns goda avhängningsmöjligheter och plats att sparka av sig skorna. Vidare från hallen finner ni det rymliga och ljusa vardagsrummet som välkomnar dig med en inbjudande atmosfär. I direkt anslutning till vardagsrummet välkomnas man av den stora balkongen, belägen mot den trevliga innergården. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket skapar en luftig och behaglig miljö att koppla av och umgås i. Köket erbjuder gott om arbetsytor, mycket förvaring samt en öppen planlösning för att alltid vara delaktig i de sociala sammanhangen i vardagsrummet. Det väl tilltagna sovrummet är en lugn reträtt där du kan koppla av och återhämta dig. Badrummet är helkaklat i gott skick, med stilrena färg och materialval. Här finns även tvättmaskin för att förenkla vardagen.

Med sitt centrala läge i Huddinge har du nära till allt du kan tänkas behöva. Kollektivtrafik, shopping, restauranger och grönområden finns alla inom bekvämt avstånd. Med pendeltåget tar du dig in till Stockholms C på ca 17 minuter. Några exempel på utbudet i Huddinge Centrum är Coop, Sats, Apotek, flertalet bankkontor och restauranger. Denna bostad har även närhet till skolor och förskolor. Några exempel är Förskolan Albatrossen, Hörningsnässkolan, Källbrinksskolan och Sjödalsgymnasiet. Södertörns Högskola ligger en station bort.

Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet det bästa av både komfort och bekvämlighet i ett eftertraktat centralt läge. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska bostad i Huddinge!

Kontakta ansvarig mäklare vid intresse redan idag!

Mer om mäklarna