Centrala Huddinge, HUDDINGE

Sjödalsvägen 21G

REDO™
  • 3 rum
  • 80,5 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig 3:a i hjärtat av Huddinge centrum

Denna lägenhet erbjuder det bästa av två världar i form av en lugn, grön och trygg miljö, men samtidigt ett stenkast från centrum.

Du möts av en hall med goda förvaringsmöjligheter, vidare finner ni två sovrum som båda erbjuder gott om förvaring. I direkt anslutning till det ena sovrummet möts du av den härliga uteplatsen belägen mot den trevliga innergården. Den sociala ytan består av kök och vardagsrum med delvis öppen planlösning, där du erbjuds en generös yta att spendera tid med familj och vänner. Köket har genomgående stilrena färg- och materialval med goda ytor för matlagning. Vardagsrummet har stora fönsterpartier och en fransk balkong som bidrar till gott ljusinsläpp samt en rymlig yta för avkoppling. Vidare finner du ett stort, stilrent och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, vilket förenklar vardagen.

Detta är en populär förening med vacker innergård och en underbar takterrass. På takterrassen finns ett utekök med grill och sittgrupper som är perfekt att avnjuta under sommartid.

Huddinge centrum ligger en kort promenad bort. Där finns allehanda service, bl a shopping, caféer, restauranger, livsmedelsbutiker, bankkontor, vårdcentral, gym samt buss- och pendeltågsstation.
Med tåget tar du dig in till Stockholm C på 17 minuter.

Denna bostad har även närhet till skolor, förskolor och natur. Några exempel är Förskolan Albatrossen, Hörningsnässkolan och Sjödalsgymnasiet. Södertörns Högskola ligger en station bort.
Gömmaren - en sjö med fin sandstrand, omringat av berg och skog - är bara ett exempel på vad Huddinges natur har att erbjuda, utöver flertalet naturreservat.

Kontakta ansvarig mäklare vid intresse redan idag!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Centrala Huddinge, HUDDINGE

Sjödalsvägen 21G

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.